1. DELAVNICA ZA SAMOPOMOČ »Tudi vi se lahko prerodite«

Torek, 7.1.2020 ob 18.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

V programu učenje za samopomoč bomo januarja ozaveščali blokade in krepili srčno čakro, ki nosi informacije o tem ali se imamo radi in ali se spoštujemo. Deluje kot most med dušo in telesom.

Človek z dobro delujočo srčno čakro je notranje svoboden. Odprta srčna čakra je hram resnične čustvene predanosti – občutenja, dajanja in sprejemanja resnične ljubezni. Ljubiti in sprejemati samega sebe brezpogojno, natanko takšnega kot si, je predpogoj za resnično brezpogojno spoštovanje, zaupanje, sprejemanje in ljubezen do drugega S srčno čakro so povezane bolezni srca in ožilja, infarkt, bolezni pljuč,  bolezni imunskega sistema, bolezni dojk,težave z rameni in rokami,  težave s hrbtenico v prsnem predelu, občutek teže na prsnem košu, občutek tesnobe – stiskanja v prsih.
Zaprta srčna čakra, se vrti nepravilno ali pa je poškodovana, poraja v nas žalost, jeza, bes, nestrpnost, strah, nesposobnost ljubiti, sovraštvo, maščevalnost, nesposobnost odpuščanja, tako sebi kot drugim, patološko ljubosumje, čustvena otopelost, strahovi pred prevarami in čustvenimi ranami, nezaupanje itd. Obenem pa se seveda pojavi tudi bolezen v fizični obliki

Hvaležni za prostovoljne prispevke.

Izvajalka in prijave: Jožica Ramšak

 

 

  1. CELODNEVNE IZKUSTVENE DELAVNICE:

Sobota,  25.1.2020 in glede na zanimanje nedelja 26.1.2020 od 9.00 do 17.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

Januarja pričnemo s korensko čakro – čas v maternici in rojstvo. 

Dogodki iz tega obdobja shranjeni v naši podzavesti vplivajo na naše zdravje, voljo oziroma željo do življenja, način kako zaslužiti denar, naše čustvovanje, močan vpliv je tudi na odnos z našo mamo. Lahko smo preveč navezani nanjo, morda ne najdemo pravega stika z njo, ali je občutek da nam ne da dihati…

Nekateri ste že doživeli ponovni porod na energijskem nivoju, življenjsko obdobje po tem se je precej spremenilo na področju zdravja , volje, odnosov in financ.

V kolikor želite preveriti ali se osvoboditi vezi, ki vas bremenijo, vam omejujejo voljo do življenja, vplivajo na vaše sprejemanje  zdravja ter ljubečih odnosov, s tem boljše počutje se nam pridružite.

Več o tem na Prerojen.si. 

Obvezne prijave na 041 289 632, Jožica Ramšak.

 

 

  1. »ZA DOBRO POČUTJE IN IZGLED POMAGAJMO CELICAM V NAŠEM TELESU«

     Četrtek, 23.1.2020 ob 18.00 v v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

Vsi si želimo zdravja in dobrega počutja, da bi lahko v vsakdanjem življenju delovali polni energije, zadovoljni s sabo in okolico.

Zato vam v sodelovanju s Prerojen.si in družbo Neolife pripravljamo mesečna predavanja na temo   “ZA DOBRO POČUTJE IN IZGLED POMAGAJMO CELICAM V NAŠEM TELESU”

Januarja bomo govorili o razstrupitvi telesa po praznikih in podprli imunsko odpornost, da zimski čas preživljamo brez viroz,

Predstavili bomo rešitve za fizično podporo doma in telesa in sproščanje miselnih ter čustvenih blokad.

Ste ogroženi zaradi načina življenja, stresa,.. Imate premalo energije in ste večkrat utrujeni?

Vas mučijo prehladi, viroze? Ste v strahu, kdaj se bo pričela alergija spomladi, ko si ne upate v naravo?

Hvaležni za prostovoljne prispevke.

Izvajalka in prijave: Jožica Ramšak, tel. 041 289 632.

 

 

  1. TAPKANJE – EFT METODA

     Ponedeljek, 20.1.2019 ob 9.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

V januarju vabimo na delavnice, kjer spoznavamo uporabo Metode EFT. Izredno preprosta metoda, je namenjena vsem, ki so sami pripravljeni narediti nekaj zase in si pomagati na enostaven način. Njeni uporabniki znajo povedati, da si z njo lajšajo tako fizične bolečine kot tudi duševne stiske.

V nekaj minut dnevno si lahko s preprostimi gibi rok spremenimo življenje.

Srečanja, pod strokovnim vodstvom EFT izvajalke II. stopnje Darije AdamVabljeni vsi, ki ste delavnice že obiskovali, kot tudi vsi, pripravljeni na novo izkušnjo.

Izvajalka in informacije: Darija Adam (adam.darija@gmail.com)

 

  1. DELAVNICE RISANJA

Ponedeljek, 13.1.2020 in 27.1.2020 ob 9.00 v VGC Točka moči Dom na Vidmu

V januarju bomo nadaljevali z nastavljenim delom, študijo glave.

Delavnice so namenjene tako začetnikom, kot tistim, ki bi svoje znanje radi nadgradili. Majhna skupina udeležencev namreč omogoča individualno delo mentorja z vsakim udeležencem posebej. Za material je poskrbljeno.

Izvajalec: Erik Dolgan

 

 

  1. SREČANJE SKUPINE DR. GRIGORI GRABOVOI

Četrtek, 16.1.2020 ob 17.00 v  VGC Točka moči Dom na Vidmu

Na srečanju bomo delali tehnike po Nauku dr. Grigorija Grabovoja: za makrorešitev in izpolnitev lastnih ciljev.

Vabljeni vsi, ki nauk že poznate kot tisti, ki bi o tem radi izvedeli kaj več.

Koncentracije bo vodila: Rafaela Žejn

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)