Namen izvedbe programov neformalnega izobraževanja je pridobivanje osnovnih digitalnih kompetenc državljanov. Z udeležbo na izobraževanjih udeleženci krepijo zavesti o prednostih uporabe digitalnih orodij za življenje posameznika in družbo kot celoto ter krepijo zaupanje v digitalne tehnologije, razumevanje digitalnih tehnologij ter njihove odgovorne in varne uporabe. 

V omenjene tečaje se lahko prijavi vsak starejši od 55 let (na dan 12. 3. 2022), ki ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

Število prostih mest je omejeno po posameznih lokacijah!

Lokacije so: ILIRSKA BISTRICA (48 oseb), PIVKA (20 oseb), POSTOJNA (20 oseb) in LOŠKA DOLINA (20 oseb).

Za pridobitev digitalnega bona se mora posameznik udeležiti 9-ih ur predpisanih izobraževanj. Izbirate med osnovnim tečajem in drugimi tečaji, ki so predstavljeni na spletni strani LU Ilirska Bistrica.

Pričetek tečajev je konec avgusta! Prijave sprejemamo od ponedeljka, 8. 8. 2022 od 8:00 dalje.

Za PRIJAVE in INFORMACIJE pokličite na 041 438 599 vsak delovnik od 8.00 do 14.00, nam pišite na info@lu-ilirska-bistrica.si ali pa se osebno oglasite v naših prostorih (od ponedeljka 8.8. dalje).

Glede uporabe in združevanja bonov so informacije na uradni strani Službe Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo: https://www.gov.si/zbirke/storitve/digitalni-bon/

Boni niso združljivi! »Starši z otroki, babice in dedki z vnuki digitalnih bonov ’22 ne morejo združevati.«

Za digitalne bone ne morete kupiti mobilnega telefona. »Digitalni bon ’22 lahko unovčite izključno za nakup nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme.«

Izobraževanja financira Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo.

(Skupno 541 obiskov, današnjih obiskov 1)